Татры-2013

Відмітити
0

видалено за вимогою автора

Відмітити
0

Цей відзив стосується організаційної частини поїздки в Татри, з якої нещодавно ми повернулись. Пишу я його для того, щоб надати інформацію, яка може пригодитись для учасників майбутніх походів.
Почну з організаційних питань, що вирішувались в Києві. У нас (маю на увазі свою сім?ю) виникли певні непорозуміння з Андрієм ще в Києві, так як йому не подобалось, що ми задаємо багато запитань. Потім після оголошення вартості послуг по оформленню візи (20 євро, окрім 50 євро організаційного внеску), у багатьох виникли запитання стосовно походження цієї суми. Можна це звернути на мою і та інших людей неуважність. Видно, мало задавали запитань? Хай після всього, та Андрій пояснив це. Хоча особисто мене влаштувало б просто знати необхідність оплати цієї суми ще до поїздки. Також під час підготовки виявилось, що нам потрібно купити сушку для сушіння продуктів спільну на всю групу (як ми потім маємо нею всі користуватись не зрозуміло). Можливо організатору походів варто було б купити власну сушку та інше необхідне обладнання, так як воно пригодиться у кожному поході, що він буде організовувати, і врахувати всі матеріальні затрати в організаційному внеску, що сплачує кожен, а не купувати спільні речі.
Все що стосується організації нашого проживання та маршруту, було виконано добре. У нашої групи не виникло ніяких проблем та не було несподіванок з цим. Те саме можна сказати про наш переїзд туди і назад в Татри. Також, як на мене, дуже добре було організовано харчування. Одразу відчувалось, що людина, що цим займалась, відповідально підійшла до своєї справи
Я думаю, що сильно шкутильгала організація наших походів в гори. Як на мене, група в більшості випадків кидалась на ?самотік?. Хто і як дійде - це його особиста справа. В більшості випадків у нас не було замикаючого групи, та ми дуже розтягувались під час маршруту. Мене особисто це влаштовувало, так як я була не сама в поході, і мене було кому зачекати і допомогти. Та підозрюю, що якби я поїхала туди сама, то бігати по горах самій мені було б не дуже весело. Я - початківець в цьому, тому прошу не сприймати мої слова як професійну критику, а лише як особисте враження. Також, неприємно вразив низький рівень відповідальності, який на себе взяв Андрій під час походу. ?Якщо ти ведеш себе ?неадекватно?, твій похід може закінчитись зараз і тут, добирайся додому як хочеш і роби далі як хочеш? - правило, яке озвучив Андрій для нас, правда уже вкінці походу.
В цілому, поїздкою я задоволена, надіюсь повернутись у Татри знову. Майбутнім учасникам раджу уточнювати чітко всі умови матеріальні і нематеріальні (організацію самого походу, правила та означення неадекватної поведінки) до прийняття будь-яких рішень.

Відмітити
0

Разве это важно? Реклама коммерческого похода ведь на этом сайте.

Відмітити
0

"Реклама коммерческого похода ведь на этом сайте"

- Вы, это как говорили в "Кавказской пленнице" не путайте "свою шерсть и государственную"
Это открытый форум (Вы говорите именно о форуме) на котором могут общатся любые пользователи интернета.
Клубные походы можно посмотреть на странице http://www.tkg.org.ua/node/25556

П.С. Я не грублю, просто пошол закидон на комерческий туризм.

Відмітити
0

Про похід я дізналась не з цього сайту, а від знайомих. Мій відзив стосується конкретного походу (походу в Татри), оганізовного Андрієм. Це ніяк не стосується турклубу чи інших організаторів походів

Відмітити
0

Як мінімум має бути окремий розділ - "Комерційні походи", щоб у відвідувачів і членів спортивного все ж таки турклубу не було неприємних несподіванок.

Відмітити
0

А кто знал что этот человек ведет коммерческий поход?
Скорее раздел - приглашения в поход, не клубные. Много лет назад говорили про это, но так и забыли.

Відмітити
0

Maryna_N написав:
...Також, неприємно вразив низький рівень відповідальності, який на себе взяв Андрій під час походу. ?Якщо ти ведеш себе ?неадекватно?, твій похід може закінчитись зараз і тут, добирайся додому як хочеш і роби далі як хочеш? - правило, яке озвучив Андрій для нас, правда уже вкінці походу.

Это наверное про тот случай (со слов участника) когда руковод чем-то не понравившейся ему девочке дал 16 евро и сказал "Делай что хочешь и едь в Украину как хочешь, с нами в автобусе ты назад не поедешь".
За такое наверное можно и запрещать руководство походами...

Відмітити
0

К сожалению в этом походе команды как группы единомышленником не было совсем с самого начала. Роли руководителя на треках не было видно вообще, большинство шло кто куда хотел, когда хотел и как хотел, в т.ч. под дождём и градом по камням и по цепям на скалах и т.д. Как это всё не закончилось какой-то трагедией - один бог знает. А про инцидент с выгнанной ни за что девочкой и вспоминать гадко, как и про непорядочность Андрея Грибана в денежных вопросах и других моментах...

Відмітити
0

Мне говорили что там был хаос и анархия на маршруте.
И ничего общего с организацией туризма как в Глобусе сей поход не имел.
Но конечно, если все вернулись живы, то это хорошо!

И уж очень и очень я сомневаюсь насчет открытия замечательного мира туризма. Я бы этим не хвалился.

Відмітити
0

мда... конкуренция есть и в комерческом туризме. Ведь это тоже бизнес. Выживает сильнейший))

Відмітити
0

я бы не сказала, что здесь кто-то очерняет турклуб, т.к. турклуб к этому походу отношения не имел
насчет Корбута, у меня тоже о нем есть негатив - помогла, а он потом облил грязью - но это вы действительно сами разбирайтесь

Відмітити
0

Андрей, а вы не могли бы вместе со своим андреем корбутом и выяснениями отношений переместиться в какое либо другое место?
Ну например создать свой сайт, клуб и т.д. а потом там выяснять кто кому куда.

Відмітити
0

Да, очень важно в коммерческих отношениях заранее скрупулезно оговорить все детали, и потом придерживаться.
У меня вот тоже был случай - туроператор заявил "я с тобой пол дня потратил, а планировал за 2 часа управиться - плати сверху еще 15000 тугриков".

Відмітити
0

Цитата:

--- Оригінальне повідомлення ---
From: Andrii Gryban
Subject: Офiцiйний лист
Date: 1 листопада 2013

Відповідно до процедури, встановленої Цивільно-процесуальним Кодексом України, направляю Офіційний лист.

2 тижні назад на е-мейл адресу Турклубу Глобус мною було направлено листа з проханням видалити тему http://www.tkg.org.ua/node/27433, автором якої є я.

Також адміністраторам форуму було направлено прохання вилучити мої повідомлення з вказаної теми - так як така можливість не передбачена для користувачів.

Корбут Андрій (на форумі Аналіст) також письмово підтвердив, що він направив на е-мейл т/к Глобус прохання вилучити його повідомлення у вказаній темі.

Однак, за 2 тижні адміністратори сайту не виконали прохання авторів, прикриваючись внутрішніми правилами сайту.

По перше, це є порушенням авторських прав.

По друге, я вже вказував, що у повідомленнях Корбута А. містяться неправдиві дані, які порушують мою честь, гідність та репутацію. Корбут згоден вилучити свої повідомлення, однак не може цього зробити через неможливість такої функції через форум напряму (це можуть зробити тільки адміністратори).

Таким чином, адміністратори форуму через свою бездіяльність несуть повну відповідальність за те, що тема http://www.tkg.org.ua/node/27433 досі не вилучена, а отже є співучасниками, причетними до порушення честі, гідності та репутації.

Таким чином адміністратори порушують статтю 277 Цивільного Кодексу України, п. 68 Конституії України (у частині непосягання на честь та гідність інших людей).

Також, відповідно до ст. 12 Постанови ВСУ - 1 "Про судову практику у справах про захист гідності та честі фізичної особи, а також ділової репутації фізичної та юридичної особи" від 27 лютого 2009 р.:

"12. Належним відповідачем у разі поширення оспорюваної
інформації в мережі Інтернет є автор відповідного інформаційного
матеріалу та власник веб-сайта, особи яких позивач повинен
установити та зазначити в позовній заяві (пункт 2 частини другої
статті 119 ЦПК).

Якщо автор поширеної інформації невідомий або його особу
та/чи місце проживання (місцезнаходження) неможливо встановити, а
також коли інформація є анонімною і доступ до сайта - вільним,
належним відповідачем є власник веб-сайта, на якому розміщено
зазначений інформаційний матеріал, оскільки саме він створив
технологічну можливість та умови для поширення недостовірної
інформації."

Таким чином, власники сайту та адміністратори несуть повну відповідальність.

Якщо у триденний термін з моменту одержання цього листа тема http://www.tkg.org.ua/node/27433 не буде вилучена, то я подаю Позовну заяву, відповідно до Цивільно-процесуального кодексу, на власників сайту та його адміністраторів з вимогою визнати поширення неправдивої інформації на сторінках сайту незаконним, а також сплатити компенсацію за заподіяну моральну шкоду.

Додатково повідомляю, що я як Головний експерт Державної системи правової охорони інтелектуальної власності, ініціюю запровадження процесу перевірки сайту tkg.org.ua на дотримання авторських прав, адже на вказаному сайті повно таких порушень.

На період перевірки сайт може бути закритий (це може тривати місяцями).

Грибан Андрій Павлович

17:37 01 листопада 2013 року

Відмітити
0

"Кеш Яндекса не нае***шь" (с) :)

Надіюсь більше на його честь і гідність тут посягать не будуть :)

Відмітити
0

Оо, а с каких это пор гос служащие центральных органов власти могут осуществлять предпринимательскую деятельность?
автору сего опуса вместо гражданского кодеска рекомендовал бы почитать закон Украины о основах предотвращения и противодействия коррупции....

Відмітити
0

Ничего себе наезд на клуб... Гнать этого неадекватного мальчика в шею.

Відмітити
0

Треба повідомити у податкову про незаконну підприємницьку діяльність цього нахабного суб'єкта Грибан Андрій Павлович. Наприклад ДПІ у Печерському районі м. Києва:

Відмітити
0

Цитата:

To: Andrii Gryban
Subject: Re: Офiцiйний лист
Date: 6 листопада 2013

Андрію Павловичу Грибану

У відповідь на "Офіційний лист" від 1 листопада 2013 року, розісланий на електронні скриньки адміністрацій турклубу "Глобус" та його сайту, стосовно відгуків учасника(-ів) комерційного походу в Словацькі Татри під вашим керівництвом, рекламу якого ви розмістили за адресою http://www.tkg.org.ua/node/27433, повідомляємо наступне:

- Вимогу видалити повідомлення та коментарі за вашим авторством (псевдонім СЧАСТЛИВЧИК) у вищезгаданій темі задоволено у повному обсязі.

- Згаданий вами лист А. Корбута (псевдонім Analyst) отриманий не був, однак після додаткового запиту, він надав згоду на видалення коментарів за його авторством із вищевказаної теми.

- Видалення всієї теми є наразі неможливим, оскільки вона містить коментарі інших користувачів сайту, які не заявили про своє бажання їх видалити.

- Нажаль, адміністрація сайту не має можливості видалити копії повідомлення у кешах автоматичних пошукових та архівних сервісів на кшталт Google.com та Archive.org, де зберіглися ваше рекламне повідомлення і відгуки учасника(-ів) походу без купюр.

Адміністрація сайту турклубу "Глобус".

Відмітити
0

Читав і плакав.. скупою чоловічою сльозою... еххх... порадував, особливо посиланнями на Цивільний кодекс...:)))

Підписатися на Коментарі для "Татры-2013"