Рубан Марина, Карпати 1 к.с. піша

Відмітити
0

Нитка маршруту:
КПП Чорногора – підніжжя г.Костричка (1363 м ) - г. Костричка (1585,9 м) – г.Кострич - (1544,1 м) - околиці с.Бистрець – с.Дземброня - г. Вухатий Камінь – г.Дземброня(1877,2м) - г. Менчул (1998м) – г.Бребенескул (2038м) - оз.Бребенескул г. Туркул(1933,2м) – г. Данциж(1848,5м) - г.Брескул (1911,5м) – г.Говерла(2061м) - Перемичка – підніжжя г.Петрос - траверс г.Петрос – плн.Менчіл – сел.Кваси - плн.Браївка – г.Близниця (1872м) – г.Близниця Велика (1881м) – оз.Івор - г.Стіг (1704,3м) – г.Крачуняска(1686,2м) - г.Ворожеська(1731,6м) – оз.Апшинець - вздовж р.Апшинець – Форелеве Господарство – с.Чорна Тиса – с.Ясіня
Період з 1 - 10 травня.
Склад групи:
Рубан Марина
Леонтьєва Катерина
Добровольський Ілля
Терещенко Олександра
Лисенко Артем
Дорофій Микола
Дорофій Олена
Дєдух Олександр
Сердюк Валерія
Зв'язний в Києві: Олімпієв Микита О97-886-48-І6, на форумі Nicko

Відмітити
0

7 участников сегодня в 16:55 успешно сели на поезд. Остальные два участника выехали на день раньше, поэтому сейчас ждут всю группу в Рахове.

В добрый путь! И Удачи!

Відмітити
0

Група успішно зареєструвалася в рятувальників у Ворохті і розпочала похід, уже перейшли р. Прут. В долинах на сніг поки не натрапили.

Відмітити
0

Уже зупинились на ночівлю на краю полонини під г. Костричка, за планом. Зустріли дві групи туристів, з однією з них поруч стали табором у колибі. Всі здорові, милуються засніженою Чорногорою.

Відмітити
0

Група успішно пройшла хребет Костриче і спустилася, хоч і в сильному тумані. Сьогодні обідали в с. Бистрець і направлялися в бік с. Дземброня і підйому на г. Вухатий Камінь. Небо похмуре і моросить дощ, Чорногору знизу не видно, тому на неї підійматимуться залежно від погоди, але поки що йдуть за графіком.

Відмітити
0

Сьогодні телефонувала Марина - у групи все нормально, обідають на висоті 1800 після Говерли. Вчора з Дземброні спробували піднятися на Вухатий Камінь, але через біль у коліні у Миколи спустилися назад, під'їхали до КПП у Ворохті, ночували в Заросляку. Сьогодні піднялися на Говерлу, де зустріли Ярослава Мельника, спустилися на інший бік і в тумані й під вітром йдуть у бік перемички під Петросом. Учасники трохи мокрі, але в гарному настрої, група від графіку не відстає.

Відмітити
0

Вже в Квасах. Погода сьогодні просто супер - сонечко, снігу - багацько.
Завтра будемо дивитись по погоді і вирішим чи на Близницю чи на Драгобрат.
З маршруту сходять Коля і Олена, у Колі болить коліно.
Сьогодні о 8 ранку на перемичці під Говерлою зустріли групу Сакова.

Відмітити
0

Круто! Молодці:) ну, у вас є ще "запас міцності":) в будь-якому випадку успіхів вам і привітного Свидівця.
Шкода, звісно, що не всі дійшли до фінішу. Здоров'я Колі)

Відмітити
0

Сьогодні зранку йшов дощ, був туман вирішили скористатися запасним варіантом -ночуємо на т/б Драгобрат.
Після обіду виглянуло сонечко - встигли підсмажитися.
Всі довольні і щасливі. Рухаємося за графіком.
Олена і Коля ( що зійшли ) зараз в Яремчі, завтра йдуть до лікаря.

Відмітити
0

Всім привіт.
Вчора цілий день йшов дощ..і ми якось ненаважились вийти на маршрут, зробили відсідку ( у нас же є запасний день ). І це було не дарма. Сьогодні погода просто казкова. Вийшли на Пол. Драгобрат, збігали на Близницю і пішли далі по маршруту. Милувалися красотою. Ночуємо на озері Апшинець. Всі щасливі.

Відмітити
0

Закінчили похід в Ясінях. Нас зустріли Олена і Коля, що раніше зійшли і замовили нам баньку. Все прекрасно, всі довольні. Вночі їдемо у Львів, а завтра з Львова в Київ.

Підписатися на Коментарі для "Рубан Марина, Карпати 1 к.с. піша"