1Г Карпати Кудряшов Богдан

Відмітити
0

Новини про гірський похід 1кс під керівництвом Кудряшова Богдана.
Термін походу: 12-18.04.2015
Нитка маршруту: с. Ділове - р. Білий - ЛГП Піп Іван Мармороський (1А) - г. Межипотоки - пол. Радул ур. Медвежик - ур. Погорілець - оз. Марічейка - ЛГП Піп Іван Чорногорський (1А) - г. Дземброня - оз. Бербенескул - г. Гутин-Томнатик (1А) - г. Шпиці (рад.) - оз. Несамовите - г. Говерла - притулок КБЗ - пол. Головчеська - ЛГП Петрос (1А) - пол. Шиса - смт Ясиня

Відмітити
0

13.04. пройшли ПІМ (1А). По маршруту снігу понад 1м, два дні тропимо. Пройшли за г.Стіг, сьогодні спускаємось в ур.Погорілець. Через погодні умови трохи відстаємо.

Відмітити
0

Піднялись на ПІЧ. Снігу до 2м. Скрізь 1+м сильний вітер. Завтра плануємо йти Гутин -томнатик, на Говерлу-Петрос не встигаемо, скоріш за все не встигаемо, скоріш за все зійдемо в Заросляку.

Відмітити
0

На Гутин-Томнатик не пішли (лавинна небезпека). На хребті вітер. Вчора ввечері зійшли в т/б Заросляк. Сьогодні додому. А в Карпатах знову йде сніг.

Відмітити
0

Дякую всім, хто слідкував за новинами і Наді особисто за інформаційну підтримку.
1-ку не пройшли, хоч і "боролися" до кінця, але повернулися всі живі і здорові (не рахуючи маленьких ньюансів), що головне, і що не маловажливе ще й задоволені і з цінним досвідом.

Відмітити
0

А не було:) Хоча б не завадили. Хто ж планує в весняний похід снігоступи. Сніг випад за тиджень до походу: в неті писали про 50 см снігу, на ділі виявилося - 1 м 16 см. Пошити під себе сігоступи за тиждень до походу - трохи складно. Платити 300 грн. за прокат і нести зайвий кілограм, коли не знаєш пригодяться вони чи ні - не найкраща ідея. Розраховував максимум на 60-80 см більш-менш спресованого снігу, в який провалюєшся максимум по коліно, а при хороших розкладах йдеш зверху по "фірну", так як передавали мінусову терпературу. На Чорнгірсьому сніг проблемою не був в принципі, але вітер дуже заважає йти. Хто був в Карпатах взимку, думаю, мене зрозуміють.

Підписатися на Коментарі для "1Г Карпати Кудряшов Богдан"